Pachete online - Quan
15287
page-template-default,page,page-id-15287,bridge-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Pachete online

Alege un workshop din lista de mai jos si primesti o ora de coaching personal cadou!


Prima sedinta este gratuita si are o durata de 30 minute. Scopul acesteia este de a ne asigura ca putem lucra impreuna si te pot ajuta.

Comunica simplu cu cei dragi (tehnici de comunicare in relatiile personale) 

Durata: 2h

Pret: 150 lei

 

Calitatea relatiilor pe care le dezvoltam si le construim cu cei din jur este strans legata de capacitatea noastra de a ne identifica emotiile si de a le comunica celorlalti. Ai observat ca ne certam mai usor cu cei care ne sunt dragi? Ca ne cenzuram mai putin cuvintele? De ce se intampla acest lucru si cum il putem remedia? Ce putem face pentru a ne imbunatati relatiile personale?

Invata sa comunici eficient si clar la birou (tehnici de comunicare pe plan profesional)

Durata: 2h

Pret: 150 lei

 

Suntem nevoiti sa comunicam de la distanta – in scris, la telefon sau prin video, iar oricare dintre aceste metode vine cu o serie de dezavantaje: ne facem mai greu intelesi, o gluma poate fi gresit interpretata si crea conflicte si adesea mesajul nostru ajunge distorsionat la ceilalti. Cum ne putem asigura ca ceea ce comunicam ajunge in mod corect la colegi, manageri, colaboratori sau clienti?

Controleaza-ti teama de a vorbi in public (tehnici de public speaking)

Durata: 4h (2 sedinte de cate 2h)

Pret: 250 lei

 

Daca esti un om timid si ai fost vreodata in situatia de a face o prezentare in fata colegilor tai, a intregului departament sau, si mai grav, in fata unei sali pline, atunci stii cum e sa simti ca ti se taie picioarele si ca iti bate inima de sa-ti iasa din piept. Exista insa anumite tehnici prin care iti poti controla aceste emotii si sustine o prezentare impecabila. Care sunt acestea?

Capata mai multa incredere in tine si scapa de timiditate

Durata: 2h

Pret: 150 lei

 

Este in felul lui de a merge, cu privirea inainte si pasul hotarat. Este in felul ei de a interactiona cu ceilalti, zambitoare si calma. Atitudinea invita la respect. Adesea reflecta cat de multa incredere avem in noi insine, dar putem invata sa controlam perceptia celorlalti. Cum facem acest lucru si de ce este atat de important?

Construieste si pastreaza relatii sanatoase

Durata: 2h

Pret: 150 lei

 

Locul pe care il ocupa oamenii in viata noastra este prestabilit sau rezultatul unor alegeri pe care le facem. Relatiile cu acestia sunt insa responsabilitatea noastra. Noi decidem ce acceptam si ce nu, asa cum tot noi vom alege cum ne comportam. Actiunile noastre au consecinte directe. Ce putem face pentru a avea relatii de calitate?

Afla ce sunt distorsiunile cognitive si ce impact au asupra noastra

Durata: 2h

Pret: 150 lei

 

Mecanismele de gandire pe care ni le-am format se pot dovedi nocive. Diverse experiente negative, felul in care am fost crescuti sau anturajul si-au pus amprenta si actioneaza adesea in locul nostru. Pentru a ne putea disocia de ele, este indicat sa intelegem fenomenul si sa lucram la mecanismele de gandire pe care le vom identifica impreuna.

Pune stop atacurilor de panica

Durata: 4h (2 sedinte de cate 2h)

Pret: 250 lei

 

Atacurile de panica sunt inspaimantatoare. Cei care au trecut prin asa ceva stiu cel mai bine despre ce este vorba. Simti ca nu mai ai aer, pulsul ti-o ia razna, inima bate repede si foarte tare, transpiri si mainile iti paralizeaza. Simti ca pierzi controlul. Cu toate acestea, totul este stiinta, anatomie si poate fi gestionat. Exista cateva tehnici simple pe care vom invata sa le aplicam impreuna.

Gestioneaza-ti timpul cu istetime (tehnici de time management)

Durata: 2h

Pret: 150 lei

 

Ne grabim. Ploua cu mesaje trimise pe toate canalele posibile, cu email-uri, cu telefoane, sedinte, video-conferinte si inainte de a ne dezmetici cum trebuie, este deja 6 seara, vineri, decembrie. Timpul ne domina, dar putem intoarce balanta in favoarea noastra. Putem invata sa domesticim timpul si sa-l controlam. Cum? Invatand sa prioritizam, sa automatizam, sa gestionam mai bine tot ceea ce avem de facut. Altfel spus, invatand sa ne organizam mai bine.

Devino cea mai buna versiune a ta (coaching personal)

Durata: 1h

Pret: 100 lei

 

Avem privilegiul acesta extraordinar de a trai. Depinde de noi insa cum: cu nepasare sau empatie? In intunericul mintii sau in lumina cunoasterii? Eu cred ca este de datoria fiecaruia dintre noi sa devina un om mai bun azi decat era ieri. Dezvoltarea personala este doar unul dintre intrumentele pe care le putem folosi pentru a creste, dar cu siguranta unul important.